Machinetransport

Transport en (de)montage van machines

Gaat u een ander bedrijfspand betrekken? Hebt u zware machines gekocht of verkocht? Dan staat u voor de uitdaging om deze machines te vervoeren. Werk voor specialisten. Werk voor Transportbedrijf G.L. de Haan B.V. Wij combineren de faciliteiten van een transportbedrijf met expertise op het gebied van interne verhuizingen. De meest kolossale én kapitale machines hebben we al gedemonteerd, naar buiten gebracht, op hun bestemming gebracht en compleet gemonteerd opgeleverd. Het is een spel dat draait om tonnen en afmetingen. 

 

Vakmanschap en specialistisch materieel

Het eerste wat nodig is voor het verhuizen van zware machines, is vakmanschap. Technisch inzicht, ervaring met het inschatten van gewichten, creativiteit bij het bedenken van oplossingen. Wij hebben hiervoor de vakmensen in dienst. Zij zijn chauffeur en monteur tegelijk.

Het tweede dat onmisbaar is, is specialistisch materieel. We maken gebruik van trekkers met autolaadkranen tot 172 tonmeter. Uw machine vervoeren we op diepladers, al dan niet in lengte en breedte uitschuifbaar, voorzien van een afneembare huif. (Waterdicht transport gegarandeerd.) Daarnaast beschikken we over intern transportmaterieel. Een aantal vrachtwagens is hier standaard mee uitgerust. Indien nodig nemen we zelf een voor het werk benodigde heftruck mee. Met behulp van heffers vijzelen we de machinedelen op en rijden ze naar een locatie waar ze op de oplegger gehesen kunnen worden. Daarbij laten we niets aan het toeval over. Het transport wordt tot in detail voorbereid en in nauw overleg met u uitgevoerd.

 

Wilt u meer informatie, wij helpen u graag verder.

Klik hier voor contact.

Transportbedrijf G.L. de Haan

Tabaksplanter 1
3861 SH Nijkerk
T 033 2456279