Exceptioneel transport

Het vervoer van grote objecten is een uitdaging op zich. Op welk materieel gaat u het object vervoeren? Hoe gaat u de lading zekeren? Hoe manoeuvreert u deze op de juiste locatie? Bij de Haan  houden we van deze uitdagingen. Al jarenlang zijn we gespecialiseerd in exceptioneel transport. We vervoerden uiteenlopende objecten als machines, tanks, pontons, ketels, betonelementen, spoorrails en -wissels, transformatoren, mobile homes enz.. Zogenaamde ondeelbare ladingen die de toegestane afmetingen overschrijden. Daar is vaak een ontheffing van de wegbeheerder voor nodig. De Haan verzorgt zelf al uw ontheffingsaanvragen en beschikt tevens over begeleidingsvoertuigen in eigen beheer.

Complete oplossingen voor complexe transporten
Wij verzorgen het complete transport voor u. Inclusief de vergunningaanvraag en het (de)monteren van bebording of wegmeubilair. Met specialistisch materieel als uitschuifbare, hydraulische gestuurde semi- en diepladers brengen we het object op de plaats van bestemming.

Exceptioneel transport is nooit standaard, maar altijd anders. En daar houden we van. Complete oplossingen voor complexe transporten.

 

Wilt u meer informatie, wij helpen u graag verder.

Klik hier voor contact.

 

 

Transportbedrijf G.L. de Haan

Tabaksplanter 1
3861 SH Nijkerk
T 033 2456279