Terug naar overzicht
Aflevering Scania G 280 bakwagen met van de Weijer afzetsysteem

Al één week na aflevering van een nieuwe DAF trekker met Pacton huifgesloten Maxi-oplegger, was het vrijdag 29 maart 2019 alweer feest aan de Tabaksplanter te Nijkerk. Op deze dag werd er door Scania Barneveld een Scania bakwagen van het type G 280 afgeleverd met wisselsysteem en laadbakken van Carrosserie werk van de Weijer uit Barneveld.

Deze mooiste distributietruck van Nederland gaat zonneschermen vervoeren voor onze nieuwe opdrachtgever Sunmaster Nederland B.V.  Wim van den Brink, al zeer ervaren met dit werk, wordt de chauffeur van de wagen.

Op foto1 ziet u chauffeur Wim van den Brink die de sleutels in ontvangst neemt van Martin Besselsen van Scania, Willem Lanser van Scania kijkt toe.

Op foto 2 ziet u behalve Wim van den Brink, inmiddels bekende gezichten, namelijk vader en zonen de Haan.(Johan kon er niet bijzijn.

Op foto 3 Bart van de Weijer, de carrosseriebouwer met Wim en materieelbeheerder Graddus Jr., Graddus Jr is tevens, in goed overleg met de leveranciers overigens, de ontwerper van ons moderne materieel.  

De rest van de foto's zijn de volgende dag genomen door Brinky hobbyfotografie

 

 

Transportbedrijf G.L. de Haan

Tabaksplanter 1
3861 SH Nijkerk
T 033 2456279