Terug naar overzicht
Aflevering Scania R450 A4X2EB 20H

Wanneer u dit nieuwsbericht leest op uw smartphone, kunt u dit het beste lezen als u de smartphone horizontaal vasthoudt. U dient daarvoor wel de functie automatisch draaien in te schakelen. 

De tweede aflevering van een nieuwe vrachtwagen in 2021 ging zoals te doen gebruikelijk bij Transportbedrijf G.L. de Haan gepaard met een feestje waarbij met name de chauffeur van de nieuwe vrachtwagen en zijn familie weer in de schijnwerpers werden gezet. Wat betreft de nieuwe vrachtwagen, het betreft een Scania R450A4X2EB 20H, een 2-assige trekker. De trekker is geleverd door de vaste Scania-dealer uit Barneveld en de ombouw, de kisten, skirts, tranenplaten en dergelijke, door Vlastuin Truckopbouw uit Renswoude. Uiteraard is deze mooie truck weer ontwikkeld en gebouwd naar de ideëen van Graddus jr. 

Wat betreft de chauffeur van de nieuwe truck, Gertjan Hoogland werkt inmiddels alweer meer dan 17 jaar bij de Haan en heeft in die tijd nog nooit een nieuwe vrachtwagen gekregen al heeft ie vele jaren met veel plezier op een Scania met P-cabine gereden. Gertjan is de zoon van Piet Hoogland die media 1988 zodanig kampte met zijn gezondheid dat hij had besloten zijn transportbedrijf over te doen aan, u raadt het al, transportbedrijf G.L. de Haan. We hopen dat Gertjan veel plezierige en veilige kilometers mag gaan maken met deze nieuwe aanwinst.

De Scania familie wacht vol ongeduld op dekomst van hun nieuwe zusje

Fotomomentje met een trotse Gertjan en echtgenote Corine

Druk bezig met het uitpakken van een mooie foto van de truck aangeboden door Scania Barneveld.

De foto wordt goedgekeurd door Joke Hoogland, Gertjan's moeder.

 

Transportbedrijf G.L. de Haan

Tabaksplanter 1
3861 SH Nijkerk
T 033 2456279