Terug naar overzicht
Aflevering Scania S 450 en megatrailer van Rino Trailers

19 juli jongstleden werd een nieuwe trekker afgeleverd. Het betreft een nieuwe Scania S 450 A 6X2, een New Generation laag rondom luchtgeveerd trekkerchassis. De trekker is uitgerust met een schotel die zowel in lengte als ook in de hoogte versteld kan worden. Er kunnen nu verschillende opleggers gekoppeld worden van mega(huif)opleggers tot uitschuifbare (semi)diepladers. Uiteraard is ook deze Scania weer geleverd door Scania Barneveld, de verstelbare schotel is een uitvinding van Vlastuin Truck- en Trailerservice en samen met de ombouw van deze trekker ook door dit bedrijf gerealiseerd. Het spuitwerk is verricht door Van Winkoop Truckspuiterij. Tot slot zij vermeld dat Harry den Ouden de trotse chauffeur wordt van deze machtige truck!

Aankomst van de nieuwe trekker, gekoppeld met een eveneens nieuwe uitschuifbare megaoplegger van het merk Rino Trailers uit Zeewolde. Achter de tweede trekker is gekoppeld onze eerste investering in een dubbel uitschuifbare en hydraulisch bestuurde semidieplader van het merk Nooteboom. Deze semidieplader is 20 jaar oud en nu volledig gereviseerd door Bos Trailerservice uit Barneveld. Het spuitwerk aan deze semidieplader staat op naam van Straalbedrijf Bert Maassen uit Harskamp. Een knap staaltje werk!

Op foto 1 ziet u de nieuwe Scania S pralen tussen z'n oudere Scania R broertjes. Foto 2: Onder het toeziend oog van Harry den Ouden en Cor van Winkoop, overhandigt Martin Besselsen de sleutel aan Graddus Jr. Foto 3: De volledige directie met als 4e van links Martin Besselsen van Scania en rechts geflankeerd door de heer en mevrouw den Ouden. Op de 4e foto het team van Bos Trailerservice, verantwoordelijk voor het "nieuw" maken van de aankoop uit 1999.

 

 

 

 

 

Transportbedrijf G.L. de Haan

Tabaksplanter 1
3861 SH Nijkerk
T 033 2456279