Terug naar overzicht
Afleveringen nieuw materieel in 2016

In 2016 hebben inmiddels 2 nieuwe afleveringen plaatsgevonden van nieuwe trekkers. Voor dit jaar wordt nu alleen nog een nieuwe stenentrailer verwacht.

De eerste aflevering op 1 juli betrof een Scania van het type R490 8x4. Op deze 4-assige dubbel aangedreven trekker is een Palfinger autolaadkraan type PK110002 SH G gebouwd. De wagen met kraan is een kopie van een sinds een jaar in gebruik zijnde Scania en tevens de vervanger van de Scania 4-serie dagcabine 420 PK met 115 tonmeter Effer kraan. Een 25 ton meter jib met lier, een handdeel en een korte laadbak zijn uitwisselbaar afhankelijk van welk materieel voor welke opdracht nodig is. Chauffeur van deze door Scania Barneveld geleverde truck is Teus van Ommeren. De Palfinger autolaadkraan is overigens geleverd en volledig opgebouwd inclusief spatborden, kisten en dergelijke door VDA Konstructie te Zoeterwoude.

 

De tweede aflevering vond plaats op 5 augustus. Nu was het de beurt aan Bakker Bedrijfswagens om een nieuwe wagen af te leveren. Het betrof een trekker van het merk DAF type XF FTT 6x4. Op deze 3-assige eveneens dubbel aangedreven trekker is door HSW Weesp een 60 ton meter autolaadkraan van het merk HMF type Odin 6020 gemonteerd. De verdere opbouw, het monteren van kisten, spatborden, achterkalf en dergelijke heeft Vlastuin Truckopbouw uit Renswoude voor haar rekening genomen. Tevens werden deze dag door Autobedrijf Visser 2 nieuwe bestelwagens van het merk Peugeot type Partner afgeleverd. Al met al weer een vrolijke bedoening daar bij de Haan.

Op de foto links van links naar rechts Teo de Haan, Arjan van Dijk (Bakker Bedrijfswagens), Johan de Haan, Graddus de Haan Jr., Renzo Metz (HSW Weesp) en Graddus de Haan Sr.

Foto midden: Adrie van den Boom van Visser Automotive feliciteert Gerie de Haan met de aankoop van de 2 Partners.

Foto rechts: Graddus Jr. overhandigt de sleutels aan Christian van Essen, de gelukkige chauffeur van deze nieuwe DAF. 

 

 

 

Transportbedrijf G.L. de Haan

Tabaksplanter 1
3861 SH Nijkerk
T 033 2456279