Terug naar overzicht
Job van den Brink en Appie Mulder met pensioen

6 december 2019 was het een drukke dag bij de Haan, niet alleen drukte met het werk maar ook drukte met activiteiten die werden georganiseerd om van zowel Job van de Brink als van Appie Mulder op ludieke wijze afscheid te nemen vanwege het feit dat ze met pensioen gaan. 

De feestelijkheden begonnen in Ede waar Job van den Brink z'n laatste vracht steigermateriaal moest lossen. Omdat Job het overgrote deel van zijn werk als chauffeur op de vrachtwagen voor Matemco reed, al veertig jaar overigens, was in overleg met hen besloten, zijn afscheidsreceptie  aldaar te vieren. Job werd tussen 14.00 uur en 14.30 uur verwacht maar zoals zo vaak gebeurde, was Job weer veel sneller dan waarop werd gerekend en moest de planning hals over kop zorgen dat Job nog een extra opdracht kreeg om uiteindelijk wel op de goede tijd aan te komen. Zo kwam Job dus aanrijden opgewacht door familie, vrienden, collega's en medewerkers van Matemco.

Tijdens de receptie kreeg Job van Matemco een horloge aangeboden en ook nog een mooi foto van zijn vrachtwagen op canvas. Namens Transportbedrijf G.L. de Haan overhandigde Teo de Haan Job een cadeau en de bloemen werden gegeven aan Evelien, Job's vrouw. Met Job is nu ook zijn vrachtwagen met pensioen overigens.

Als de Haan Transport zullen we Job node missen maar wensen hem samen met Evelien en kinderen vele gelukkige jaren in goede gezondheid.

 

Na deze mooie gebeurtenis was het de beurt aan Appie Mulder die 2 dagen later officieel AOW gerechtigd zou zijn  Onder het mom dat Appie Job op zijn laatste (lege) rit moest begeleiden van Ede naar de zaak in Nijkerk, werd hij naar Matemco gedirigeerd. Na een (alcoholvrij) radlertje en een patatje werd hij mee naar buiten genomen waar inmiddels de trekker/dieplader stond waarvan Appie tot voor een aantal jaren de chauffeur was. Op de dieplader was een historische vrachtwagen van van Maanen Transport gezet waarmee Appie's broer Jan vroeger nog heeft gereden. Appie heeft nog steeds dierbare herinneringen aan zijn voormalige werkgever. Zo reed Appie dus met de enorme dieplader naar Nijkerk waar vrouw, kinderen, familie, vrienden en collega's hem al opwachtten. 

In de kantine werd Appie toegesproken door Graddus Jr. en werd 'm een cadeau aangeboden, het bloemstuk werd overhandigd aan Joke, Appie's vrouw. Er werd nog lang genoten van een gezellige avond.

Ook Appie wensen we veel gelukkige jaren samen met Joke en kinderen. We zijn blij dat Appie zich nog wel beschikbaar stelt om af en toe een (begeleidings)ritje te doen....

Transportbedrijf G.L. de Haan

Tabaksplanter 1
3861 SH Nijkerk
T 033 2456279