Terug naar overzicht
Jubilaris Rijk Bunt en aflevering Volvo FH 500 PK

Weer zo'n drukke vrijdag op 31 januari. 's Middags mochten we Rijk Bunt feliciteren met 12½ jaar dienstverband en 's avonds werd  een nieuwe 3-assige Volvo trekker met gestuurde naloopas afgeleverd.

De datum van Rijk's jubileum was eigenlijk op 25 december 2019, eerste Kerstdag, vandaar dat hij nu pas in het zonnetje gezet kon worden......of zullen we maar eerlijk zeggen dat we het volkomen over het hoofd hebben gezienwink Rijk heeft gezegd dat hij ons deze fout vergeeft. Wij hopen dat we nog vele jaren gebruik mogen maken van zijn inbreng, zijn deskundigheid en betrouwbaarheid, uiteraard in goede gezondheid, binnen ons bedrijf. 

Voor de aflevering van nieuwe Volvo FH 6X2 Trekker 500 PK met elektro/hydraulisch gestuurde naloopas, had zich 's avonds weer een menigte verzameld bestaande uit medewerkers, belangstellenden en vrouw, kinderen en familie van John Hoogland, de trotse chauffeur van deze prachtige truck. De sleutel werd overhandigd door Graddus de Haan Jr. onder welwillend toezicht van Wilfred Wilbrink en Jan Reint Harbers, beide van Volvo Dealer Harbers Trucks uit Barneveld. De ombouw, te weten de kisten, spatborden en dergelijke is gerealiseerd door Vlastuin Truckopbouw te Renswoude. Van Winkoop Truckspuiterij zorgde  voor het spuitwerk en Rextom uit Ede nam de reclame op de truck voor haar rekening.

Op zijn vorige truck stond de tekst "The big mission", op deze nieuwe truck staat de tekst "The Last Big Mission"  We wensen John veel werkplezier en veel veilige kilometers in goede gezondheid tot aan zijn pensioen. Niet nodig om te melden wie deze mensen op de foto aan weerszijden van John zijn....

 

Transportbedrijf G.L. de Haan

Tabaksplanter 1
3861 SH Nijkerk
T 033 2456279