Terug naar overzicht
Nieuwe Scania Zwaar transport trekker in gebruik genomen

Eindelijk was het dan zover, vrijdag 13 mei jongstleden werd de lang verwachte nieuwe Scania Zwaar transport trekker van het type R 590 A8X4/4NB 20H afgeleverd. Vanwege het feit dat het hier een zogenaamde “S-order” betrof en mede door problemen met de levering van onderdelen bij de truckfabrikanten, moest er acht maanden langer op deze truck gewacht worden dan de vorige Scania truck die op dezelfde dag is besteld. De blijdschap is er trouwens niet minder om, deze truck is heel hard nodig omdat z’n voorganger zoveel reparaties kreeg te verduren dat is besloten die voortijdig van de hand te doen. De truck is wederom geleverd door Scania Barneveld en de schotel, kisten en verdere afwerking van het chassis was voor CCH uit Halsteren. De mooie groene kleur met blanke lak zijn er opgespoten door Ematra uit Barneveld en de reclame met striping zijn weer keurig verzorgd door Rextom Ede.

De nieuwe truck komt zich melden aan de Tabaksplanter. Henk van Dasselaar, de trotse chauffeur van de Zwaar transport trekker met naast zich echtgenote Arianne, ontvangt de sleutel uit handen van Martin Besselsen van Scania Barneveld. Aan weerszijden Ben en Rick van Scania die de cabine van de truck, zowel van binnen als van buiten, hebben gemaakt tot een functionele en luxueuze truck waar iedere chauffeur met enorm veel plezier op wil rijden.

Inmiddels heeft het eerste zwaar transport al plaatsgevonden, een tank van L 17m x B 3.85m xH 3.65 m en 36 ton is dinsdags na in gebruikname van de truck afgeleverd in Leuna D.

 

Transportbedrijf G.L. de Haan

Tabaksplanter 1
3861 SH Nijkerk
T 033 2456279