Terug naar overzicht
Tijd voor ontspanning

Zaterdag 8 oktober werd er niet gewerkt bij de Haan maar was er even tijd voor wat ontspanning. Het jaarlijks terugkerende personeelsuitje vond dit jaar plaats bij de Hoefslag in Barneveld. Dit jaar was het hoogtepunt van het feest, de mogelijkheid voor iedereen om met een helikopter, die overigens was gehuurd van Heliflight te Kootwijkerbroek, naar het eigen huis te vliegen,

daar eventueel een foto te maken, en weer terug te vliegen. Het mooie weer deed er ook toe en het uitzicht vanuit een helikopter is natuurlijk overweldigend. De helikopervlucht werd alom zeer gewaardeerd.

Een ander hoogtepunt van de dag was het feit dat Teo de Haan naar voren moest komen en werd gevraagd om te vertellen over zijn voornemen om volgend jaar in Equador een marathon te lopen (42 km hardlopen op veelal onverharde paden en wegen) Hij doet dit voor Compassion, een organisatie die wereldwijd mensen stimuleert om kinderen te sponsoren die arm zijn en weinig of geen toekomstperspectief hebben. 

Wat Teo niet wist, was dat hij voor dit doel een cheque kreeg overhandigd van het bijna voltallige personeel dat door het inleveren van een vrije dag maar liefst € 6.145,00 had bijeengebracht. De normaal niet om een woordje verlegen Teo was geheel sprakeloos....

Na een overheerlijk warm en koud buffet gevolgd door een even overheerlijk ijsbuffet, was er daarna nog een gezellig bijeenzijn en kon er 's avonds nog casino worden gespeeld. Al met al weer een geslaagd personeelsfeest.

 

 

 

 

Transportbedrijf G.L. de Haan

Tabaksplanter 1
3861 SH Nijkerk
T 033 2456279