Terug naar overzicht
Wordt verwacht in 2020

Ter vervanging en uitbreiding van het wagenpark en met name ook om aan de toenemende vraag naar gespecialiseerd materieel te voldoen investeert de Haan in 2020 weer flink in nieuw materieel.

Een Pacton huifgesloten oplegger met verhoogbaar dak en uitneembare kantbalken zal de spits afbijten en wordt afgeleverd medio april. Deze speciale oplegger voor het vervoer van machines is korter dan normaal omdat de oplegger ook moet kunnen koppelen met onze trekkers met zware kranen en binnen de wettelijke afmetingen moet blijven.

Als nummer 2 wordt in mei een nieuwe 4-assige Scania bakwagen R450 BX2*6LB 20H met een HMF 70 ton meter kraan met jib en aanhangwagen van het merk DRACO afgeleverd.

Nummer 3 betreft de investering in een 5-assige Scania trekker R540 B10X4*6NB 20H met een zeer zware autolaadkraan van het merk Erkin. Deze tot dusverre zwaarste kraan van het bedrijf moet meer mogelijkheden bieden voor het tillen van zware objecten zoals bijvoorbeeld machines, tanks, spoorwissels en dergelijke 

In september wordt dan nog een citytrailer afgeleverd die met name ingezet zal worden in het vervoer van rolluiken en zonneschermen voor onze gewaardeerde opdrachtgever Sunmaster. 

Transportbedrijf G.L. de Haan

Tabaksplanter 1
3861 SH Nijkerk
T 033 2456279